Könyv! Sorozat! Könyvsorozat! Film! Sorozat! Filmsorozat!

2017. november 19. 06:17 - gyulavitez

Ozark (9/10)

avagy lassú víz pénzt mos...

Egy hozzám hasonló film- és sorozatfüggő ismerőssel beszélgetve merült fel, hogy mi az a sorozat, amire érdemes időt szánni mostanság. Egyértelműen az Ozarkot ajánlotta: A kartell chicagoi pénzmosodája véres véget ér és ezért az "agynak" költöznie kell és ha meg akarja úszni, tovább folytatni egy tóparti kisvárosban. 

ozark.jpg

Elsőre furcsa volt Jason Batemant látni ilyen szerepben, de azt kell mondjam keresve sem találhattak volna nála alkalmasabb figurát! Hihető és életszerű. Persze a sorozatban jól megfér egymás mellett a "ez akár igaz is lehet" és a "na, ezt nem hiszem el" érzés. Ha bírod a kissé lassú, nem robbanásokkal és akciókkal, hanem inkább párbeszéddel operáló sorozatokat, akkor ezt feltétlenül meg kell nézned. Abban azonban biztos vagyok, ha elkezded, már nem bírod abbahagyni... :-)

2.jpg

Megnézem az iMDb-n.

Címkék: sorozat angol s9/10
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://whysoseries.blog.hu/api/trackback/id/tr4913310177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Könyv! Sorozat! Könyvsorozat! Film! Sorozat! Filmsorozat!
süti beállítások módosítása