Könyv! Sorozat! Könyvsorozat! Film! Sorozat! Filmsorozat!

2017. november 09. 10:21 - gyulavitez

Rögtönzött szerelem (The Big Sick) (9/10)

egy remek romantikus vígjáték

Tegnap ismét sikerült egy szuper premier előtti filmet elcsípni Rögtönzött szerelem címmel. Azért kíváncsi lennék, hogy az eredeti The Big Sick-ből hogy sikerült ez és milyen verziók voltak még... de igazából nem is ez a lényeg, mert ez egy igazán remek esti moziélmény volt! Annyira nem tudtam semmit a filmről a címén kívül, hogy még az előzetest sem láttam. 

tbs-1.jpg

Igaz történet alapján készült, ahol a főszereplő fickó (Kumail Nanjiani) saját magát alakítja és azt hiszem kissé spoileres, ha elárulom, hogy ez a film a feleségével való megismerkedésének története. Igazán humoros, szerethető történet, ami ideális szórakozási alternatíva lehet egy téli estén feleséggel/barátnővel. Ajánlom. 

Megnézem az iMDb-n.

Előzetest nézek.

Kumail Nanjiani egy pakisztáni származású, amerikai stand up humorista. 

tbs-2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://whysoseries.blog.hu/api/trackback/id/tr7613217129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Könyv! Sorozat! Könyvsorozat! Film! Sorozat! Filmsorozat!
süti beállítások módosítása