Könyv! Sorozat! Könyvsorozat! Film! Sorozat! Filmsorozat!

2017. február 04. 07:05 - gyulavitez

A mi kis Falunk (10/10)

"Annak a nőnek óriási hatalom van a kezében! Sört csapol!"

a-mi-kis-falunk_44kp.jpg

Komoly várakozás előzte meg részemről ezt a magyar sorozatot! Az első rész után (tudom, tudom, hogy még korai lenne bármit is mondani) tetszik! Sőt, alig várom, a vasárnapot, amikor is érkezik a második rész!

Csak nagy vonalakban mondanék néhány szót az alapfelállásról: adott egy kis falu, nevezzük Pajkaszegnek. Az egyes részek pedig ennek a kis falunak a  mulatságos hétköznapjait mutatják be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy rezignált körzeti orvos és egy playboy foci edző. 

Ha tetszenek a magyar filmek, akkor mindenképpen adj egy esélyt neki(k)! :-)

Szereplők:
Csuja Imre (Polgármester)
Bánki Gergely (Laci)
Bata Éva (Teca)
Schmied Zoltán (Pap)
Reviczky Gábor (Doktor)
Szabó Győző (Stoki)
Lovas Rozi (Erika)
Lengyel Tamás (Gyuri)
Debreczeny Csaba (Szifon)
Kerekes József (Baki)

Az alapötlet, ahogy ezt több magyar sorozatnál is láthattuk nem magyar, hanem ebben az esetben szlovák. Az eredeti sorozat a Horná dolná volt. Ahogy a Társasjáték, a Terápia, a Válótársak és az Aranyélet is nagy siker volt, így azt hiszem, nyugodt szívvel szavazhatunk bizalmat ennek a sorozatnak is! 

Előzetest nézek


mikisfalunkteca-500x646.jpgmikisfalunklaci-500x691.jpgmikisfalunkclfinal-500x738.jpg315589_1024_a_mi_kis_falunk_1_09.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://whysoseries.blog.hu/api/trackback/id/tr1812181508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Könyv! Sorozat! Könyvsorozat! Film! Sorozat! Filmsorozat!
süti beállítások módosítása