Könyv! Sorozat! Könyvsorozat! Film! Sorozat! Filmsorozat!

2015. december 28. 13:21 - gyulavitez

Paula Hawkins - A lány a vonaton (9/10)

kriminapló

a_lany_a_vonaton.jpg

Már régóta szemeztem ezzel a könyvvel. Bevallom hat rám a metróban, blogokon, plakátokon látható reklám könyvek tekintetében. A karácsonyi nyugiban gyorsan sort is kerítettem rá. Nagyon tetsztett a napló szerű szerkezet, valamint a 3 szemszögből kibontakozó történet.

Azt hiszem azzal nem árulok el nagy titkot, hogy a három szemszög, három nő. Az időbeniségben volt némi kavar, de lehet, hogy ez csak az én fejemben létezett. Néha elvesztettem a fonalat, hogy éppen melyik napnál járunk, de egy gyors visszalapozás és minden a helyére került.

A történetről: van egy lány a vonaton, aki ingázás közben bámul ki az ablakon és ezzel belebámul mások életébe. Egyszer olyat lát, ami kimozdítja a csendes szemlélődő szerepéből, ezzel mozgásba hozza a történéseket!

Kicsit komor, kicsit beteg, kicsit valóságos, kicsit hihetetlen, kicsit kitalálható a vége, nagyon ajánlom.

Ez egy olyan könyv, ami ha tetszik nagyon gyorsan a végére érsz, mert muszáj olvasod. Ha nem tetszik, az is gyorsan ki fog derülni és akkor inkább tedd le. Ha érdekel a vége, szólj és elmondom. :-)

GoodReads

Moly

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://whysoseries.blog.hu/api/trackback/id/tr38206234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Könyv! Sorozat! Könyvsorozat! Film! Sorozat! Filmsorozat!
süti beállítások módosítása