Könyv! Sorozat! Könyvsorozat! Film! Sorozat! Filmsorozat!

2017. március 20. 13:52 - gyulavitez

Into the Badlands (8/10)

A fegyverek nélküli világban a harc művészet...

Ha már eleged van a zombikból, hiányzik a Banshee, itt a kardok vihara és a pofonok földje, a harcművészet, a kínai mese... egy poszt-apokaliptikus mese...

badlands-0.jpg

Elpusztult az ismert világ. A romokból és a káoszból hét "királyság" emelkedik - élükön a Báróval -, teremtve meg a sérülékeny rendet. A Bárók természetesen folyamatosan áskálódnak, szervezkednek egymás ellen, amihez elengedhetetlenül szükség van egy-két elit harcosra. Egy ilyen harcost kísérhetünk figyelemmel, aki a legnagyobb hatalmú Báró (Quinn) "pengéje". Valamilyen szinten minden szereplő képes a kard, valamint különféle szúró- és/vagy vágófegyver használatára és ismeri a küzdősportok (?) alapfogásait. A függetlenségükért és a túlélésért küzdő nomádok folyamatos harcban állnak a bárókkal, hol erre, hol amarra billentve a mérleg nyelvét.

badlands-3.jpg

Sajnálom, hogy az első évad, csak 6 részből áll. Azt hiszem, hogy ez a világ ennél sokkal többet is elbírna! A piros karikát nem a szex jelenetek miatt érdemelte ki, hanem az összecsapások vérbősége miatt. Különlegessége a szépen koreografált verekedések mellett, a Quinn-t alakító színész (Marton Csokas) magyar származása. 

badlands-2.jpg

badlands-1.jpg

Megnézem az IMDb-n

Előzetest nézek

Második évad indult: 2017.03.20.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://whysoseries.blog.hu/api/trackback/id/tr5712353827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Könyv! Sorozat! Könyvsorozat! Film! Sorozat! Filmsorozat!
süti beállítások módosítása