Könyv! Sorozat! Könyvsorozat! Film! Sorozat! Filmsorozat!

2016. április 02. 08:23 - gyulavitez

Rejtjelek - Blindspot (8/10)

Tattooed puzzles

rx95g4l.jpg

Egy szép napon találnak egy elhagyott táskát NYC-ben. Mivel szept.11. óta eléggé bizalmatlanok az ilyenekkel, gyorsan lezárják a környéket és jöhetnek a Bombaszakértők. Azonban a csomag nem ketyeg, hanem mozog! Sőt!!! Kimászik belőle egy igazán dögös csaj (Jaimie Alexander), akinek a  testét tetoválások tömkelege borít. 

blindspot_tattoos_photo.jpg

A legszembetűnőbb a háta közepére tetovált név: Kurt Weller FBI. Így tőle kérnek segítséget a rejtély kibogozására. Persze létrehoznak egy titkos, speciális FBI egységet a tetoválások megfejtésére és ahogy az lenni szokott, minden részben meg is fejtenek egyet-egyet, valamint újabb részlet derül ki főhősnőnkről és naná, hogy van egy átívelő szál is!  

Leginkább a Feketelistához tudnám hasonlítani, csak itt nem egy szuperbűnöző fejében van a lista, hanem egy csajra varrva.

Akinek tetszett az előbb említett sorozat ebben sem fog csalódni, bár szerintem kevesebb a poén és több a dráma. Én nézem. :-)

Megnézem az iMDb-n

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://whysoseries.blog.hu/api/trackback/id/tr368553856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Könyv! Sorozat! Könyvsorozat! Film! Sorozat! Filmsorozat!
süti beállítások módosítása