Könyv! Sorozat! Könyvsorozat! Film! Sorozat! Filmsorozat!

2017. február 04. 07:35 - gyulavitez

Ítélet - Conviction (7/10)

Maggie Carter ismét az ártatlanok védelmére kel

conviction.jpg

Adott egy volt elnök rossz útra tévedt lánya, akit még a sittelés előtt kiment egy visszautasíthatatlan ajánlattal. Vezeti azt a csapatot, akik az olyan elítéltek ügyeit vizsgálja felül, akiknél felmerült a gyanú, hogy ártatlanul kerültek a rács mögé. Természetesen válogatott csapatról van szó, mindenkinek megvan a maga keresztje, harca, mégis kénytelenek úgy ugrálni, ahogy az exelnök pici lánya fütyül.

Nem kell hatalmas meglepetésekre számítani, az agyadat se mozgatja meg különösen. Igazán tudom ajánlani vasaláshoz, főzéshez, vagy ha nincs mit nézni a barátnőddel, feleségeddel és kell egy nyomozós, úgyis minden jóra fodul a végén sorozat. Bár ez utóbbi nem mindig igaz... Csak azért 7, mert ha már ilyen sorozatot néznék, akkor inkább Castle. Hozzám annak a humora közelebb áll. Legalább egy résznyi esélyt adjatok neki!

Külön előny, hogy az angol részeket nagyon gyorsan követi a magyar verzió is, mindössze 1 héttel van lemaradva a hazai változat. 

A főszereplőt a Marvel világban megismert Maggie Carter-t is alakító Hayley Atwell játsza!

Megnézem az iMDb-n

conviction_2016.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://whysoseries.blog.hu/api/trackback/id/tr6812181530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Könyv! Sorozat! Könyvsorozat! Film! Sorozat! Filmsorozat!
süti beállítások módosítása