Könyv! Sorozat! Könyvsorozat! Film! Sorozat! Filmsorozat!

2015. március 31. 10:49 - gyulavitez

Könyvfesztivál közeleg!

2015.04.23 - 26. Millenáris Park

allday.jpg

Ismét itt a könyvünnep! Még nem az Ünnepi Könyvhét, de amolyan előszónak tekinthető rendezvény, ahol magunkba szívhatjuk az új könyvek illatát, belelapozhatunk, -olvashatunk a kedvünkre valókba és ha szerencsénk van még írókkal is találkozhatunk, beszélgethetünk, vagy csak hallgathatjuk őket. 

Kiállítók között lesz:

- AdAstra, akik számomra azért is kedves kiadó, mert van választási lehetőség (egyszerre jelenik meg az ebook és a papírkötet)

- Galaktika, érdemes meglátogatni őket, mert eddig mindig volt az asztalon néhány régebbi (ingyen elvihető) magazin és dedikálásokat is szerveznek 

- Agave, Bookline, Libri, Líra, Anima és még sokan mások

Minden könyvhét/fesztivál ideje alatt, miközben a rengeteg könyv között sétálok fájó szívvel és üres zsebbel, elhatározom, hogy létrehozok egy "könyvalapot" havonta X összeggel, amit aztán ilyenkor el tudok költeni. Csakhogy ez valahogy sose valósul meg... Ti hogy csináljátok? Tervezetten veszitek a könyveket, vagy impulzív vásárlók vagytok inkább? Egyáltalán vesztek még könyvet?

Hivatalos oldal

Program

 

Címkék: könyv
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://whysoseries.blog.hu/api/trackback/id/tr267322690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

co2 · http://anyulontul.blog.hu 2015.03.31. 14:30:49

Kellene néhány jó magyar író néhány jó magyar könyvének a címe, hogy gondolhassak legalább arra, hogy egy ilyen eseményre elmenjek
Könyv! Sorozat! Könyvsorozat! Film! Sorozat! Filmsorozat!
süti beállítások módosítása