Könyv! Sorozat! Könyvsorozat! Film! Sorozat! Filmsorozat!

2015. március 07. 08:10 - gyulavitez

Robin Sloan: Penumbra úr non-stop könyvesboltja - 7/10

robin-sloan-penumbra-ur-nonstop-konyvesboltja.jpg

 

"Penumbra úr non-stop könyvesboltja egy mese, ami egyidejűleg szól a könyvek szeretetéről, egy ódon könyvesboltról és a digitalizált világ terjeszkedéséről."

Ez a könyv egy kalandregény a XXI. században. Titkos társaság, összeesküvés, nyomozás.  A hagyományos könyvek mellett a modern technológia, a kütyük és a számítógépes programok is főszerepet kapnak.

A történetben egy a válság miatt utcára kerülő webdesignert felvesznek egy non-stop könyvesboltba éjszakai műszakba. Csakhogy ebbe a könyvesboltba nem vásárolni, hanem kölcsönözni járnak az emberek. 

Talán kicsit nehezen indul be és igazán sosem lesz olyan pörgős, hogy elveszítsd a fonalat. A körmödet sem fogod lerágni az izgalomtól, de ha ezeket elfogadod, akkor kellemes kikapcsolódást biztosító könyvet kapsz. Még biztosan el fogom olvasni! 

Magyarul is megjelent papír kiadáshoz volt szerencsém. Angolul elektronikus formában is hozzá lehet jutni.

Goodreads

Moly

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://whysoseries.blog.hu/api/trackback/id/tr517247751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Könyv! Sorozat! Könyvsorozat! Film! Sorozat! Filmsorozat!
süti beállítások módosítása