Könyv! Sorozat! Könyvsorozat! Film! Sorozat! Filmsorozat!

2015. március 05. 16:01 - gyulavitez

Castle - 8/10

There are two kinds of folks who sit around thinking about how to kill people: psychopaths and mystery writers. I'm the kind that pays better. Who am I?

castle-nathan-fillion.jpg

Egy menő krimiíró regénye alapján kezdenek el gyilkolni. Természetesen megkeresik, hogy segítse a nyomozást. Annyira megtetszik neki a nyomozónő, hogy minden követ megmozgat azért, hogy a közelében maradhasson és továbbra is segíthesse a NYPD munkáját. 

Rengeteg geek poén. Nagyon jó a szinkron is (már az 5-dik évadnál jár magyarul), de a poénok igazán az eredeti nyelven ütnek. Barátnővel/feleséggel nézős. (Ivett imádja!) Jelenleg a 7-dik évad fut, nem tudom, hogy mennyi ideig lehet még tekerni, húzni mielőtt érdektelenségbe fulladna. 

Azért is ideírom, hogy a kedvencem a 100. epizód, ami tisztelgés egy klasszikus előtt!

Megnézem az IMDb-n.

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://whysoseries.blog.hu/api/trackback/id/tr747243525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

co2 · http://anyulontul.blog.hu 2015.03.06. 08:32:30

Kellemes volt, de nekem csak az első két évad jött be, utána önmagát ismételte és a poénok is csökkentek.
azért a 100 részt megnézem majd, melyik évad melyik epizódról beszélünk?

gyulavitez 2015.03.06. 08:48:37

Castle 100. része az 5. évad 19. része volt. The Life of Others címmel. Ha jól tudom ennek még nincs szinkronja, de nem is baj. :-)
Könyv! Sorozat! Könyvsorozat! Film! Sorozat! Filmsorozat!
süti beállítások módosítása