Könyv! Sorozat! Könyvsorozat! Film! Sorozat! Filmsorozat!

2015. március 15. 16:55 - mate.polish

Régimódi cowboy sztori 9/10 Justified

 

Sztori: A régi vágású rendőrt, Raylen Givens-t áthelyezik vidéki szülővároskájába, hogy onnantól kezdve ott tegyen rendet mint US Marshall.

Azért jó ez a sorozat, mert ugyan olyan régi vágású, mint a főszereplője. Nem akar durvulni, nincs benne sok vér,és hihetetlen jelenetek (Banshee: ember nincs aki annyi ütést kibírna mint Sheriff Hood :) ), teljesen hihető módon oldja meg az eseteket, ami minden részben más, és mindegyik érdekes, általában csavarral a végén.

Mindezek mellett végig visz egy fő vonalat is. A színészek/karakterek jók, igaziak, és elég sokszor mosolyt csal az arcomra, nem olyan komor az egész mint az ilyen zsarus sorozatok általában.

 

Nagyon nagy pozitívum, hogy már van belőle 6 évad, vagyis még nagyon sokáig szórakoztatni fog engem :)

Azért csak 9 pont, mert nincs benne hatalmas izgalom, és cliffhanger hadak, inkább csak egy nyugis nyomozgatós sorozat ez, viszont elég jól szórakoztat.

9/10

IMDB

Timothy Olyphant 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://whysoseries.blog.hu/api/trackback/id/tr697272509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyulavitez 2015.03.16. 10:30:51

Jól hangzik! Adok egy esélyt neki.
Könyv! Sorozat! Könyvsorozat! Film! Sorozat! Filmsorozat!
süti beállítások módosítása