Könyv! Sorozat! Könyvsorozat! Film! Sorozat! Filmsorozat!

2015. március 03. 17:48 - mate.polish

Első teleport könyvem- Stephen King- The Dead Zone 10/10

Milyen meglepő, hogy egy Stephen King könyvet posztolok, méghozzá az egyik leghíresebbet, volt belőle egy ősrégi sorozat is úgy emlékszem, lehet ti már elég idősek vagytok, hogy emlékezzetek :-)

Azért ezzel kezdem, mert ez volt az első könyvem Kingtől, és az első "teleport" könyvem is egyben. 

Stílusa 'supernatural thriller'-ként van feltüntetve.

Röviden: Főszereplőnk egy baleset következtében kómába esik, és amikor 6 év múlva felébred, különös képességet szerez. Ha megérint valakit, olyan dolgokat lát, amelyek csak a jövőben fognak megtörténni. Viszont vannak dolgok, amik a "holtsávban" maradnak,így azokat nem látja pl. hogy az adott dolog a jövőben mikor, és hol fog megtörténni. Néhányan csalónak hiszik, mások pedig hisznek neki, így szeretnék ki is használni ezt a képességet..

Többet nem is akarok róla írni, mert ez egy eléggé összetett történetszálat visz végig. King könyvhöz képest, közepes hosszúnak mondanám, viszont elég tömör, eseménydús. A karakterek tökéletesen,nagy részletességgel meg vannak írva, úgyhogy számomra letehetetlen.

Évjárat:1980

Oldal:420

Goodreads link:

Remélem, nem csak az elfogultság, de 10/10 :) Egy próbát biztos megér.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://whysoseries.blog.hu/api/trackback/id/tr137237893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Könyv! Sorozat! Könyvsorozat! Film! Sorozat! Filmsorozat!
süti beállítások módosítása